Чи потрібен Фольксвагенам тюнінг?

Фольксваген

Тюнінг - хороший засіб надати індивідуальності автомобілю, зробити його зовнішність привабливішою, примножити ходові якості і багато іншого. Однак трапляється так, що на тюнінг власники витрачають грошей більше, ніж на профілактичні роботи або ремонт. Особливо грішні цим власники Фольксвагенів.
Чи всі з стандартних елементів тюнинга вам необхідні, чи все ж таки деякі деталі можна не купувати, а приберегти кошти для більш корисних речей?
 

Перше, що багато хто ставить на своє авто, це передні спойлери. Вони нібито захищають лобове скло від попадання комах, проте насправді такі спойлери можуть захистити тільки 2% площі скла. Навпаки, аеродініміческіе характеристики автомобіля стають гірше, що може привести до непередбачуваних наслідків на дорозі. Таким чином, власникам Фольксвагенів слід задуматися, чи так насправді потрібні їм ці спойлери?
 

А ось користь від тюнінгу задніх спойлерів - незаперечна. Зазвичай це стоп-сигнали, які захищають заднє скло від забруднення. Важливо пам'ятати, що позитивний результат дадуть тільки ті елементи, які встановлювали професіонали в спеціалізованих автосервісах Фольксваген.
 

Ще один популярний елемент тюнинга - легкосплавні диски. Вони не тільки мають меншу вагу і більш привабливий зовнішній вигляд, але також виводять тепло від гальм. Однак метал, з якого роблять такі диски, є зернистим, з крихкою структурою, що може бути небезпечним на Дорон. Вони швидко зношуються і можуть розсипатися прямо в дорозі. Цього не станеться, якщо установкою легкосплавних дисків займалися професіонали.
 

Таким чином, якщо ви вирішили піддати своє авто тюнінгу, ще раз подумайте, чи дійсно це вам потрібно, і чи варто краса можливих небезпек на дорозі.