Форекс Кухня

Форекс Кухня
У кожного брокера і дилінгового центру існує свій стереотип трейдера і його поведінки на ринку Форекс. Згідно цьому стереотипу брокер і управляє вашими коштами - виводить їх на зовнішній ринок, щоб підвищити ефективність і звести до мінімуму ризики, або ж утримується від цього.
 

Технологія роботи дилінгових центрів і брокерів Форекс називається Форекс Кухня. Вона є найбільш простим способом роботи і використовується, в основному, з новачками або в регіонах зі слабо розвиненим спекулятивним аспектом інвестиційного бізнесу.

 

Основою Форекс Кухні є гіпотеза про те, що трейдер рано чи пізно зіллє свій депозит. Треба сказати, ця гіпотеза не безпідставна.

 

Найчастіше трейдери-новачки ведуть себе агресивно, незважаючи на те, що мають низьку підготовку і не знають іноземну мову, дуже важливу для роботи на Форекс. Стратеги брокера або дилінгового центру обов'язково це враховують, як і можливу неадекватність трейдера, який має відкриті позиції. Така поведінка не додасть удачі.

 

Форекс Кухня зводить функції брокера або дилінгового центру до реєстрації угод і результатів своїх клієнтів. Трейдерські депозити зменшуються через жадібність і дурість самих трейдерів, брокерам ж залишається тільки маніпулювати ними, змушуючи трейдерів зробити побільше угод.

 

Особливо ефективна Форекс Кухня в дилінгових центрах, оскільки трейдери тут працюють в клієнтських залах і можуть бути піддані впливу брокерів та інших трейдерів.